In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt voor het inloggen op Tele2 webmail.
Inloggen op webmail van Tele2 is heel eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om jouw e-mail te bekijken. De meest makkelijke manier is om via de browser in te loggen op jouw webmail-omgeving.

Met welke domein extensies kan ik inloggen op Tele2 webmail?

Inloggen is mogelijk voor e-mailadressen met de volgende domein extensies: 

  • @tele2.nl
  • @zonnet.nl
  • @versatel.nl

Inloggen op Tele2 webmail

Op online webmail inloggen kan via deze link: www.tele2.nl/webmail
Klik de juiste domein extensie aan. Vul vervolgens je gebruikersnaam in. Dit is het gedeelte wat voor het @-teken van jouw e-mailadres staat. Voorbeeld: als jouw gebruikersnaam ‘janbakker@versatel.nl’ is, dan is jouw gebruikersnaam ‘janbakker’

Vul hier vervolgens ook jouw wachtwoord in. Met deze logingegevens kan je overigens ook inloggen op jouw MijnTele2 omgeving. 

Hoofdlettergevoelig

De logingegevens zijn hoofdlettergevoelig. Dit geldt voor zowel het e-mailadres, als ook voor het wachtwoord. Heb je bijvoorbeeld een e-mailadres aangemaakt met een hoofdletter (bijvoorbeeld: Info@tele2.nl) dan moet je op webmail inloggen met het e-mailadres met hoofdletter. Hetzelfde geldt voor het wachtwoord. Lukt het niet om in te loggen? Check dan altijd even goed of je geen fout hebt gemaakt met typen. Denk aan hoofdletters en kleine letters, maar ook aan cijfers en andere tekens. Ook kan het zijn dat Caps Lock per ongeluk aan staat. Verder is een veel voorkomende fout dat bij copy-paste per ongeluk een lege spatie achter jouw gebruikersnaam of wachtwoord is geplakt. 

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Wanneer je je wachtwoord van je Tele2 e-mailaccount bent vergeten dien je een nieuwe aan te maken. Dat kan via deze link: https://mijntele2.tele2.nl/mijntele2/recoverPassword.html?execution=e1s1

Beschik je nog niet over een e-mailaccount bij Tele2? Dan is het mogelijk om een volledig nieuw account aan te maken.